Segueix la jornada electoral minut a minut amb Cugat.cat


Temes relacionats

53.000 santcugatencs, cridats avui a les urnes en les eleccions al Parlament Europeu ( 7/jun/09)

Els partits destaquen la importància del Parlament europeu en la recta final de la campanya del 7-J ( 5/jun/09)

L'economia i el català a Europa, principals reivindicacions dels partits per demanar el vot europeu ( 5/jun/09)

Cugat.cat explica què és el Parlament Europeu i com afecta a la vida quotidiana dels santcugatencs ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

El grup Cugat.cat inclou Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv

El grup Cugat.cat inclou Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv

Cugat.cat seguirà minut a minut la jornada electoral d'avui, des de l'obertura dels col·legis electorals fins als resultats definitius de les votacions a Sant Cugat. Amb una cobertura multimèdia que es podrà seguir a través del diari electrònic i la ràdio, el grup de comunicació municipal actualitzarà permanentment la informació de la cita electoral i oferirà, al tancament de la jornada, les primeres valoracions dels partits polítics de la ciutat.

Cugat.cat és l'únic mitjà de comunicació que seguirà en temps real tota la informació sobre la jornada electoral europea a Sant Cugat. Des de l'obertura dels col·legis electorals, Cugat ràdio (91.5 FM) i Cugat diari (www.cugat.cat) informaran de la jornada, amb entrevistes a representants locals dels partits polítics catalans amb representació al Parlament Europeu. A les dues i a les sis de la tarda es publicaran les dades provisionals de participació a la nostra ciutat i a les vuit del vespre, amb els tancament dels col·legis electorals, s'informarà de les incidències que es puguin haver produït al llarg de la jornada.

A partir de les 10 de la nit, Cugat.cat recollirà les reaccions de les formacions locals quan es coneguin els resultats electorals. Les millors imatges de la jornada i les valoracions polítiques es podran veure a Cugat diari. Demà, Cugat ràdio analitzarà els resultats amb una tertúlia política monogràfica a partir d'un quart de 10 del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.