El PSC acusa el govern local d'organitzar la fira contra el canvi climàtic amb finalitats electoralistes


Temes relacionats

El govern local descarta qualsevol intenció partidista en la fira contra el canvi climàtic ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

Villaseñor, en imatge d'arxiu

Villaseñor, en imatge d'arxiu

El PSC acusa l'equip de govern d'organitzar aquest dissabte la fira contra el canvi climàtic amb finalitats electoralistes. Els socialistes asseguren que aquesta activitat és positiva però consideren desencertat fer-la coincidir amb la jornada de reflexió dels comicis de diumenge.

Segons el PSC, la celebració de la fira té com a objectiu garantir la presència mediàtica dels representants públics de CiU un dia abans de les eleccions. Tot i reconèixer que el govern local no comet cap iI·legalitat amb l'organització de la iniciativa, els socialistes asseguren que aquest fet és 'una expressió de menyspreu' de l'alcalde cap a la ciutadania i la resta de partits polítics.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, explica que amb l'organització d'aquest acte no té sentit que l'alcalde rebutgés reunir-se aquesta setmana amb el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Ferran Villaseñor

No té sentit que l'alcalde no vagi a una reunió amb Zapatero aquest dijous perquè diu que és electoralista i que, en canvi, s'organitzi aquest acte.


El PSC remarca que no és la primera ocasió en què el govern local organitza un acte d'aquest tipus el dia abans de la jornada electoral.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els socialistes ara critican aquesta fira per que ells son els reis de l'engany i de la demagogia,quin cinisme.Per llepar-li el cul al impresentable del Zapatero ja estan vostes !!!.Ja no saben que argumentar per ser noticia.

Antoni. Enviat el 6/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.