El govern local descarta qualsevol intenció partidista en la fira contra el canvi climàtic


Temes relacionats

El PSC acusa el govern local d'organitzar la fira contra el canvi climàtic amb finalitats electoralistes ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

Subirà, en imatge d'arxiu

Subirà, en imatge d'arxiu

L'equip de govern nega qualsevol intenció partidista en l'organització del fira contra el canvi climàtic aquest dissabte, dia de reflexió abans de les eleccions europees, tal com deuncia el PSC. El govern local, format per CiU, respon als socialistes que la celebració de la iniciativa és un acte més del Dia del Medi Ambient.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, assegura que aquest acte es va organitzar fa mesos i que està vinculat a l'Estratègia Local contra el Canvi Climàtic.

Subirà afegeix que les acusacions del PSC es deuen a un càrrec de consciència per la visita de Zapatero als alcaldes catalans en plena campanya electoral.

Marta Subirà

Són unes declaracions fora de lloc i fetes des del sentit de la culpabilitat per l'acte de Zapatero, que sí que era un acte electoral.



Segons Subirà, les declaracions del PSC també pretenen fer creure que qualsevol acte organitzat en campanya és electoralista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.