La participació a les sis de la tarda és del 30,03%, un punt per sota del 2004


  • Comparteix:

Col·legi electoral ubicat a la Casa de Cultura

Col·legi electoral ubicat a la Casa de Cultura

Un total de 15.795 santcugatencs ha votat fins a les sis de la tarda a les eleccions al Parlament Europeu, un 30,03% del cens electoral. Respecte els comicis europeus de 2004 a la mateixa hora, la participació s'ha reduït gairebé un punt. La ciutat se situa a més de tres punts per sobre la mitjana catalana, que arriba al 26,75%. Els col·legis electorals del PAV-3 i del CEIP Pi d'en Xandri han tingut problemes a l'hora d'enviar els resultats a través de la PDA a Madrid, tot i que els han pogut solucionar gràcies a les instruccions de la junta electoral central.

Un 30,03% dels santcugatencs amb dret a vot ha participat a les eleccions per a elegir els representants del Parlament Europeu fins a les sis de la tarda. És a dir, la participació s'ha reduït gairebé un punt respecte els comicis europeus de 2004, quan la ciutat va registrar l'abstenció més alta de la seva història democràtica. En aquella ocasió, havien votat el 31,15% dels santcugatencs del cens electoral fins a les sis de la tarda.

L'abstenció santcugatenca està per sota de la mitjana catalana, que ha registrat una participació del 26,75%. Al conjunt de l'Estat espanyol, la mitjana ha assolit 33,79%, gairebé quatre punts per sobre de la santcugatenca.

A l'entorn de la nostra ciutat, les xifres es mantenen per sota. En el cas de Rubí, la participació a les sis de la tarda ha estat del 23,62%, mentre que a Cerdanyola 27,38%.

L'abstenció a Sant Cugat a les eleccions al Parlament Europeu de 2004 va acabar situant-se en el 55%.

Els primers resultats de vot es donaran a partir de les deu del vespre, una vegada hagin tancat els col·legis electorals a Polònia i Itàlia. Els santcugatencs que encara no hagin exercit el seu dret a vot poden fer-ho fins a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.