La participació fins a les dues a Sant Cugat creix 12 punts fins al 44%


Temes relacionats

Les votacions s'animen des del migdia (28/abr/19)

Els polítics demanen una alta participació (28/abr/19)


  • Comparteix:

Imatge d'un col·legi electoral aquest 28-A / Foto: Cugat.cat

Imatge d'un col·legi electoral aquest 28-A / Foto: Cugat.cat

La participació registrada a Sant Cugat fins a les dues de la tarda és del 44%, gairebé 12 punts percentuals superior a l'assolida a les eleccions espanyoles del 2016. Llavors, el 32,55% dels santcugatencs censats als cominicis havien exercit el seu dret a vot. La participació a la ciutat se situa en aquesta convocatòria lleugerament superior a la mitjana catalana, que és del 43%, i per sobre de l'espanyola, que supera el 41%. Així, han votat ja 27.146 santcugatencs.

Segons dades del ministeri d'Interior, es tracta d'una de les participacions més altes registrades. A Catalunya s'ha mobilitzat ja el 43%, fet que implica un increment de més d'11 punts percentuals (32,31%). En l'àmbit estatal, l'augment s'enfila per sobre del 36,87% al 41% i creix gairebé cinc punts.

Així, l'increment de la participació a Sant Cugat està per sobre de les mitjanes catalanes i estatals. El mateix es registra amb els municipis de l'entorn. En el cas de Rubí, la participació ha estat de més del 43%, amb un augment de gairebé 11 punts. A Cerdanyola, ha votat el 45% i creix gairebé 12 punts, com a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.