ERC aposta per mantenir el model de comerç i petita i mitjana empresa català

El número 7 per Barcelona, Joan Capdevila, crida a fer política tot i la situació 'excepcional'


  • Comparteix:

ERC es presenta com l'opció més adequada per defensar el model comercial i de petita i mitjana empresa català. Una aposta que es troba en la mateixa 'essència' del partit, com ha explicat el candidat número 7 per Barcelona de la formació, Joan Capdevila, que ha visitat la ciutat per reunir-se amb empresaris i botiguers. L'alcaldessa, Mireia Ingla, el senador Bernat Picornell i els regidors Alba Gordó i Francesc Carol també han assistit a l'acte.

Unes eleccions, com ha admès Capdevila, on mantenen el mateix programa que als anteriors comicis. Tot i la situació política a Catalunya, ha explicat que a Madrid cal anar-hi a fer política 'convencional' i ha desvinculat el dia a dia del Congrés del Procés i de la situació dels presos, que ha assegurat que han patit un 'judici farsa'. 'Als que diuen no a tot els preguntaria si votaran, per exemple, a favor o en contra de l'impost al Sol', ha reblat.

A l'apartat de propostes, ERC aposta per mantenir i reforçar el model de comerç i petita i mitjana empresa, que acaba sent, ha dit, 'un model de ciutat'. Per això, la feina dels diputats republicans a Madrid se centrarà a donar suport a mesures que alleugereixin la transició digital dels petits empresaris i comerciants i a millorar les condicions dels autònoms.


Joan Capdevila

A qui diu no a tot se li ha de preguntar si quan siguin diputats votaran o no favor de l'impost al Sol i així moltes altres coses. Considero que no és incomptabile denunciar el judici farsa amb això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.