Vox es presenta a Sant Cugat com 'l'únic vot útil' contra 'el separatisme' i 'els enemics de la nació'

El diputat i cap de llista de Vox per Barcelona, Ignacio Garriga, s'ha mostrat convençut que el 10-N milloraran els resultats


  • Comparteix:

El diputat i cap de llista per Barcelona al Congrés de Vox per a les eleccions d'aquest diumenge, Ignacio Garriga, ha visitat Sant Cugat, ciutat on hi residia fins fa poc, convençut que la repetició dels comicis anirà bé al seu partit i milloraran en vots i diputats tant a Catalunya com a la resta de l'Estat. Garriga ha passejat pel mercadet setmanal dels dijous i ha saludat veïns i paradistes demanant-los el vot, l'únic 'útil' contra 'el separatisme', 'el discurs progre totalitari' i 'els enemics de la nació', els PSOE i el PP.

Des de Vox consideren que aconseguiran més vots provinents principalment de l'abstenció dels comicis del 28-A, tot i que també confia que persones que van votar Cs i el PP, i fins i tot, els socialistes, canviïn l'elecció. De fet, Garriga apel·la a les famílies treballadores que 'no creien en la política' i que veuen que 'han estat traïts' pels altres partits. També ha insistit en què 'faran complir la llei' als independentistes i s'ha mostrat convençut que 'tard o d'hora', arribaran a Moncloa.

Ignacio Garriga i membres de VOX han passejat pel centre de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia
Ignacio Garriga i membres de Vox han passejat pel centre de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Finalment, el diputat també ha assegurat que Vox treballarà a partir del 10-N per 'l'agermanament' i per 'la convivència' entre catalans i entre espanyols que 'el separatisme ha trencat', amb la mirada posada al futur.




Ignacio Garriga

L'únic i veritable vot útil contra el nacionalisme i el discurs 'progre' totalitari que ens impedeix dir el que volem és VOX. La gent se n'ha adonat i ho notem, quan sortim als carrers ens donen ànims i les gràcies. Estem convençuts que millorarem els resultats.

Ignacio Garriga

Totes aquelles persones de classe mitjana, famílies treballadores que veien com alguns partits abanderaven la defensa dels seus valors i preocupacions i han estat traïdes i abandonades. Estem convençuts que hi haurà una fuga molt gran del PSC i també de Cs i del PP, però sobretot vindrà de gent que no creia en la política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.