Mireia Ingla i Oriol Cisteró, a la llista d'ERC per al 14-F

Cisteró ocupa el lloc 53 i Mireia Ingla el 83 a les llistes amb un total de 175 candidats republicans


  • Comparteix:

Ingla i Cisteró, a l'acte institucional de la Diada Nacional / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ingla i Cisteró, a l'acte institucional de la Diada Nacional / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el president d'ERC Sant Cugat, Oriol Cisteró, integren les llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer, segons ha aprovat el Consell Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Ingla ocupa el lloc 83 i Cisteró està situat al 53, en unes llistes amb 175 candidats, dels quals 106 provenen del món municipal. El vicepresident del Govern, Pere Aragonés, encapçala la llista per Barcelona, seguit de Laura Vilagrà en segon lloc i el president del Parlament, Roger Torrent, en el tercer.

La secció local dels republicans ha emès un comunicat on la secretària general adjunta, Marta Vilalta, explica que volen que Ingla "ocupi aquest lloc de prestigi i de tancament de la llista com a representant del municipalisme del nostre partit". Afegeix que ERC "és un partit d'arrel municipalista" i que volen "visualitzar la tasca immensa que estan fent les nostres alcaldesses i alcaldes arreu del país".

Per la seva banda, Ingla ha agraït el suport mostrat pel partit i ha manifestat que "és un orgull poder tancar la llista de Barcelona amb el conseller [Josep] Bargalló i la secretària general a l'exili Marta Rovira". Considera que tot plegat "reforça la tasca que estem desenvolupant a Sant Cugat al capdavant de l'Ajuntament".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.