Ja es pot consultar el cens i el col·legi electoral de Sant Cugat per a les eleccions del 14-F

Més de 63.000 santcugatencs estan cridats a les urnes, en una cita amb més col·legis electorals que mai


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una votació / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una votació / Foto: ACN

Ja es pot consultar el cens, el col·legi i la mesa electoral de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Aquesta informació es pot obtenir a través del web de l'Ajuntament de Sant Cugat, introduint el DNI. Als comicis, estan cridades a les urnes més de 63.000 persones: 62.850 residents a la ciutat i 2.083 que viuen a l'estranger.

Les reclamacions respecte a inclusions o exclusions al cens, tancat a data 1 de novembre, es poden fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, amb cita prèvia, fins al 4 de gener.

Més col·legis que mai
Sant Cugat ampliarà els col·legis electorals per al 14-F, les eleccions al Parlament de Catalunya, amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat per als votants, agilitzar les votacions i evitar aglomeracions, en el context actual de pandèmia. En concret, s'habilitaran dos nous col·legis: el pav 3 de la Rambla del Celler, on està previst que votin 1.200 persones en dues meses provinents del Centre d'Art Maristany; i el Museu del Còmic, amb una mesa del Club Muntanyenc i uns 700 electors.

Els canvis, per tant, afectaran unes 1.900 persones. El nombre total de col·legis serà de 37, la xifra més alta en unes eleccions a Sant Cugat. En canvi, les meses seguiran sent 89.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.