Presència santcugatenca a les llistes per al 14F d'En Comú Podem

Aina Balada i Josep Maria Balcells formen part de la candidatura al Parlament


  • Comparteix:

Aina Balda i Josep Maria Balcells / Foto: En Comú Podem

Aina Balda i Josep Maria Balcells / Foto: En Comú Podem

En Comú Podem té dos santcugatencs a les llistes per a les eleccions al Parlament. Aina Balada s'estrena als comicis nacionals amb el número 66, mentre que Josep Maria Balcells repeteix com a número 77.

Aina Balada és advocada i una de les coordinadores de Sant Cugat en Comú. Ja ha format part anteriorment de llistes electorals, va ser la número 2 als darrers comicis municipals.

Josep Maria Balcells ja va estar present a les darreres llistes nacionals dels comuns, al número 78. També va formar-hi part als comicis nacionals del 2015. De fet, va ser diputat del Parlament durant la legislatura sorgida el 2006, però a les files del PSC. També ha format part de les llistes municipals d'ICV-EUiA, que va tancar el 2015.

Data de les eleccions
A l'espera de saber si s'ajornen les eleccions al Parlament de Catalunya, des d'En Comú Podem demana "prioritzar la salut de les persones, per sobre d'interessos partidistes o electorals". En aquest sentit, demanen que els comicis se celebrin "amb la màxima seguretat per a tothom".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.