Més de 100 persones protesten contra la prohibició de la Junta Electoral de manifestar-se en favor dels presos de l'1-O

La Junta Electoral ha prohibit qualsevol tipus d'acte en favor dels presos de l'1-O durant la campanya electoral


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones ha participat a la concentració silenciosa en favor de la llibertat d'expressió / Foto: Cugat Mèdia

Més d'un centenar de persones ha participat a la concentració silenciosa en favor de la llibertat d'expressió / Foto: Cugat Mèdia

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dilluns a la plaça de la Vila per protestar contra la prohibició de la Junta Electoral Provincial (JEP) de celebrar actes en favor dels presos de l'1-O durant la campanya electoral. A l'acte, que ha estat convocat pel Consell Local per la República, també s'hi han adherit l'ANC, Òmnium, Adic i el CDR.

La protesta ha estat una concentració silenciosa davant de l'ajuntament en pro de la llibertat d'expressió i la llibertat política. Els assistents han encès les llanternes dels seus telèfons mòbils durant uns minuts. Finalment, han cantat 'Els segadors' i han fet alguns crits de protesta com "Amnistia" i "Llibertat".

La presidenta del Consell Local per la República, Núria Bou, ha explicat que la concentració s'ha celebrat com a "acte de desobediència civil" per protestar contra la decisió de la JEP de prohibir les manifestacions en defensa dels presos i els exiliats durant la campanya. Bou també ha recordat que la concentració es repetirà dilluns que ve, a les vuit del vespre, a la mateixa plaça.


Núria Bou

Més que res és estar en desacord, fer un acte de desobediència civil per la decisió de la Junta Electoral de prohibir aquestes concentracions de defensa, Pensem que és un atac contra la llibertat d'expressió, de concentració i de manifestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.