Més de 100 persones tornen a protestar contra la prohibició de la Junta Electoral de manifestar-se en favor dels presos de l'1-O

Els manifestants han fet una marxa des de l'ajuntament fins a la plaça de l'U d'Octubre


  • Comparteix:

La concentració s'ha desplaçat des de la plaça de la Vila fins a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

La concentració s'ha desplaçat des de la plaça de la Vila fins a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

Més d'un centenar de persones s'ha concentrat a la plaça de la Vila, per segon dilluns consecutiu, per protestar contra la prohibició de la Junta Electoral Provincial (JEP) de celebrar actes en favor dels presos de l'1-O mentre duri la campanya electoral. Aquesta vegada els participants han encès torxes i han fet una marxa fins a la plaça de l'U d'Octubre.

Abans d'arribar a la plaça de l'U d'Octubre, els manifestants han estat interceptats per dos agents de la Policia Local. Els agents han demanat explicacions a les persones que participaven en la marxa perquè, segons han dit, no tenien constància d'aquesta manifestació i han exigit als assistents que en el futur comuniquin al cos o a l'Ajuntament aquest tipus d'iniciatives. Això sí, no han impedit que els manifestants seguissin el seu curs fins a la plaça de l'U d'Octubre.

Al final del recorregut, els manifestants han cantat 'Els Segadors'.


Núria Bou

Aquesta vegada hem decidit fer una mica de moviment. Pujarem per algun carrer d’aquests, fins a Santiago Rusiñol, plaça del Monestir i plaça U d’Octubre, i allà farem el final, cantarem Els Segadors i ja està.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.