El CLxR es queixa de l'actuació policial a la manifestació de dilluns

Dos agents locals van interceptar els manifestants mentre es desplaçaven a la plaça de l'U d'Octubre


  • Comparteix:

Aquest va ser el moment en què la Policia Local va barrar el pas dels manifestants / Foto: Cugat Mèdia

Aquest va ser el moment en què la Policia Local va barrar el pas dels manifestants / Foto: Cugat Mèdia

Dos agents de la policia local de Sant Cugat van interceptar, dilluns passat, els manifestants convocats pel Consell Local per la República (CLxR) mentre es desplaçaven de la plaça de la Vila a la plaça de l'U d'Octubre. Els agents van explicar que no tenien constància de la convocatòria de l'acte i van demanar a una de les assistents que s'identifiqués. El CLxR considera que l'actuació d'un dels agents va ser 'absent de neutralitat i objectivitat' i que aquest va mostrar 'una actitud masclista'. A més, segons la plataforma independentista, l'agent va infringir les mesures de seguretat de la pandèmia, ja que va tocar el braç de l'assistent.

Des del Consell s'ha presentat un escrit a l'Ajuntament per demanar que s'obri un expedient informatiu i s'avaluï si l'agent en qüestió mereix una reprovació. Aquest era el segon dilluns consecutiu que la CLxR, amb el suport d'ADIC, l'ANC, CDR i Òmnium, es concentrava per protestar contra la prohibició imposada per la Junta Electoral de mostrar suport als presos de l'1-O durant la campanya electoral.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.