Margaret Rius (vocal): 'Em sento alliberada i satisfeta per contribuir a una tasca pública'

Cugat Mèdia fa un seguiment durant tota la jornada electoral d'un membre d'una mesa electoral de Mira-sol


  • Comparteix:

Ser membre de mesa electoral és una responsabilitat que coneix prou bé la mirasolenca Margaret Rius. Ha estat presidenta de mesa en tres ocasions al seu poble, l'Albi (Les Garrigues), i aquest diumenge ha format part d'una mesa a Sant Cugat per primera vegada. Malgrat ser conscient del risc que podia córrer, va decidir no presentar al·legacions i assumir la responsabilitat en un dels comicis més excepcionals. Aquest diumenge ha estat vocal en una de les meses del Casal de Mira-sol.



Des del primer moment Margaret Rius ha assumit amb total normalitat el fet de formar part d'una mesa electoral i en cap moment s'ha plantejat la possibilitat d'al·legar malgrat que conviu amb el seu marit que és "persona de risc" i les seves dues filles menors, explica. Afirma que coneix "el risc que patirem tots, però confio que les mesures de prevenció seran excepcionals". De fet, la Margaret ha viscut tots aquests mesos amb resignació, però assegura que no ha deixat de fer res del que feia. "Si m'havia de desplaçar a Barcelona per temes de feina, ho feia i, a més, en transport públic. No he patit en cap moment perquè sempre que sortia de casa anava amb mascareta i mantenint les distàncies amb tothom", assegura.

La jornada ha transcorregut sense incidents remarcables, però aquestes no han estat unes eleccions normals. Les mascaretes, els guants, els EPI (Equip de Protecció Individual) i les cues han marcat una jornada atípica i excepcional també per aquesta albinenca de naixement que un cop ha finalitzat la jornada s'ha sentit "alliberada alhora que satisfeta per haver contribuït amb una tasca pública". Aquesta veïna de Mira-sol no ha deixat passar l'oportunitat de mostrar el seu descontentament amb l'organització de la jornada en el seu col·legi electoral.

La Margaret assegura que no guardarà un record especial d'aquests comicis que ha viscut "amb normalitat", la mateixa que ha intentat mantenir a la seva vida des que va arribar la pandèmia.


Margaret Rius

Ara que acaba la jornada em sento alliberada, satisfeta d'haver contribuït amb una tasca pública i també indignada per l'organizació de la jornada electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.