Cau la participació a Sant Cugat, però es manté per sobre de la catalana

Respecte als comicis del 2017, la participació santcugatenca cau 20 punts i la catalana 26


Temes relacionats

El vot independentista referma la majoria a Sant Cugat (15/feb/21)


  • Comparteix:

Les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge han tingut a Sant Cugat un 67,17% de participació. Dels 63.270 santcugatencs cridats a les urnes, han emès el seu vot 42.496. La xifra a la ciutat ha seguit la mateixa tendència a la baixa que s'ha vist a Catalunya, però tot i això es manté per sobre de la del conjunt del territori. Respecte als últims comicis del 2017, la participació a Sant Cugat ha caigut 20 punts i la catalana 26. Enguany l'abstenció ha estat la més alta des de 2006.

Les mesures sanitàries han fet que a les dotze del migdia, quan s'ha obert la franja de votació recomanada a la població general, s'hagin creat cues importants a les portes d'alguns col·legis electorals. En canvi, de set de la tarda a vuit del vespre, durant la franja reservada per a persones amb Covid-19 i contactes estrets, hi ha hagut poca afluència de gent. Totes les meses s'han pogut constituir i la jornada ha transcorregut sense incidències.

Històric de participació a Sant Cugat




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.