L'Ajuntament felicita l'operatiu electoral i destaca el bon desenvolupament de les eleccions

La compra d'uns 300 equips EPI després de les queixes diversos membres de les meses ha estat l'incident més destacat de la jornada


  • Comparteix:

L'equip de govern ha volgut aplaudir totes les persones implicades en l'operatiu electoral que han garantit el dret a vot durant tota la jornada d'eleccions al Parlament de Catalunya. S'han pogut constituir totes les meses, el personal de l'administració ha fet la seva feina com es requeria i els cossos policials no han hagut d'intervenir en cap moment. La compra d'uns 300 dispositius EPI més reforçats al migdia, i també algun votant despistat fruit de l'ampliació de tres centres electorals més per aquest 14-F, són els fets més destacats de la jornada.

"S'ha preservat el dret a la salut i el dret a vot", ha dit l'alcaldessa, Mireia Ingla, quan han tancat els col·legis electorals. Ingla ha reconegut que la feina feta els dies previs a la jornada electoral ha estat exhaustiva, però ha donat els seus fruits. "La recomanació de les franges ha funcionat i s'han complert de manera majoritària. No era fàcil pel context, però, en línies generals, tot ha estat normal", ha afegit Ingla.

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha considerat que mesures que s'han aplicat en aquesta jornada electoral extraordinària pel context de la pandèmia podrien aplicar-se en properes cites electorals. Els circuits dins dels col·legis electorals i els models de senyalització, ha posat com a exemple.

Soler també ha volgut detallar que durant el migdia s'ha renovat uns 300 equips EPI per reforçar amb granotes els dispositius que havia proposat el Procicat: "els EPI que s'havien comprat complien les condicions del Procicat, però davant la rumorologia ens hem volgut curar en salut. Teníem aquesta capacitat de reacció i ho hem pogut fer", ha dit Soler. "Els equips suscitaven neguit a algunes persones i hem volgut preservar la seva tranquil·litat i el dret a vot", ha afegit la segona tinenta d'alcaldia, Núria Gibert. "El conjunt dels treballadors públics s'han hagut d'arremangar per garantir la seguretat de les eleccions. Han demostrat una maduresa com a ciutat molt remarcable", ha conclòs Gibert.






Mireia Ingla

Volem felicitar la gent de Sant Cugat per la responsabilitat i pel bon comportament. I per l'esforç d'anar a votar. Era imprescindible garantir el dret a preservar la salut i el dret a vot.

Pere Soler

Hem instaurat coses per la covid que han vingut per quedar-se. Hem constituït el 100% de les meses i les incidències han estat mínimes.

Núria Gibert

Gràcies a tothom que ha seguit les indicacions i que ho ha fet pel bé comú. Han demostrat una maduresa com a ciutat que és molt remarcable. També gràcies al conjunt dels treballadors públics s'han arremangat per garantir unes eleccions segures i universals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.