Els resultats del 14-F, vistos per les agrupacions locals dels partits

Representants santcugatencs de les diverses formacions polítiques han valorat els resultats al programa especial de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Els partits valoren els resultats electorals al programa especial de ràdio emès a Cugat Mèdia / Font: Lluís Llebot

Els partits valoren els resultats electorals al programa especial de ràdio emès a Cugat Mèdia / Font: Lluís Llebot

Junts per Catalunya, la formació guanyadora de les eleccions a Sant Cugat, atribueix el seu triomf a les seves propostes de rigor, unitat i consens fetes durant la campanya. Per la seva banda, el PSC treu pit dels resultats trets a Catalunya i a la ciutat. Per ERC, ser la segona força els dona força per seguir treballant a la ciutat. Per la CUP, registrar més del doble de vots a Catalunya respecte als últims comicis i créixer a Sant Cugat és motiu per estar molt content de la feina feta per la formació. En Comú Podem lamenta la caiguda respecte a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, però veu 'horitzons d'esperança' perquè les formacions d'esquerres segueixen creixent. Per últim, el PDeCAT considera 'una llàstima' no entrar al Parlament malgrat els gairebé els 7.600 vots registrats a Catalunya.

Valoracions dels partits als resultats de les eleccions al Parlament 2021

Junts per Catalunya

Junts per Catalunya (JxCAT)

Marc Ledesma: 'Volem agrair a la ciutadania de Sant Cugat la seva confiança. Significa molt. Som els del rigor, els de la unitat i el consens. No entenem una manera diferent de fer país que cooperant'.


ERC

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Oriol Cisteró: 'La valoració és molt positiva. Passem a ser segona força. Seguim avançant i ho seguim fent a Sant Cugat. Seguirem treballant'.


PSC

Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)

Pere Soler: 'Fem una valoració molt positiva. Som la tercera força però amb un empat tècnic amb la segona. La feina feia des de Sant Cugat i del PSC en general ha donat els seu fruits'.


CUP

Candidatura d'Unitat Popular (CUP)

Pau Sánchez: 'Les eleccions no s'haurien d'haver celebrat per la situació de pandèmia i per això ha baixat la participació. Malgrat tot, estem molt contents dels resultats i de l'augment de la formació'.


En Comú Podem

En Comú Podem

Ramon Gutiérrez: 'No són uns bons resultats. Hem fet una bona campanya i no ens mereixem aquests resultats. No són els que esperàvem, però també veiem que les forces d'esquerres han sumat més vots i veiem cert horitzó d'esperança'.


PDeCAT

Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT)

Mireia Canals: 'Guanyen les forces independentistes i això ens agrada. Tot i que nosaltres tenim un caire més pragmàtic. Però, és una llàstima que amb 75.000 vots no tinguem representació'.


[L'ordre en què apareixen les candidatures respon als resultats a Sant Cugat de les eleccions catalanes de 2021.]












Marc Ledesma

Volem agrair a la ciutadania de Sant Cugat la seva confiança. Significa molt. Som els del rigor, els de la unitat i el consens. No entenem una manera diferent de fer país que cooperant.

Pere Soler

Fem una valoració molt positiva. Som la tercera força però amb un empat tècnic amb las segona. La feina feia des de Sant Cugat i del PSC en general ha donat el seu fruits.

Pau Sánchez

Les eleccions no s'haurien d'haver celebrat per la situació de pandèmia i per això ha baixat la participació. Malgrat tot, estem molt contents dels resultats i de l'augment de la formació

Ramon Gutiérrez

No són uns bons resultats. Hem fet una bona campanya i no ens mereixem aquests resultats. No són els que esperàvem, però també veiem que les forces d'esquerres han sumat més vots i veiem cert horitzó d'esperança.

Mireia Canals

Guanyen les forces independentistes i això ens agrada. Tot i que nosaltres tenim un caire més pragmàtic. Però, és una llàstima que amb 75.000 vots no tinguem representació.

Oriol Cisteró

La valoració és molt positiva. Passem a ser segona força. Seguim avançant i ho seguim fent a Sant Cugat. Seguirem treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.