El PSC promet construir una xarxa de biblioteques que segons l'alcalde ja preveu un projecte de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El PSC promet construir una xarxa de biblioteques formada per una Biblioteca Central, que doblaria l'actual capacitat de la del Mil·lenari, i dues més de proximitat. Segons els socialistes, la incapacitat de la Biblioteca del Mil·lenari per donar resposta a la demanda dels usuaris, fa palès que els serveis van molt per darrere de les necessitats de la població.

El PSC proposa construir una Biblioteca Central, que tindria uns 4.500 metres quadrats i se situaria a Can Mates, i que donaria resposta a les noves necessitats de la població com ara accés a les noves tecnologies, sales de trobada, i aules d'estudi.

Aquest equipament central es complementaria amb unes altres dues biblioteques, territorialitzades, que farien funcions de biblioteca de barri. Una d'elles seria l'actual Biblioteca del Mil·lenari i una segona, de dimensions semblants, que es construiria, o bé a Coll Favà o bé a Vullpalleres. Segons l'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, altra vegada l'equip de govern està demostrant anar per darrere de les necessitats de la població:

Jordi Menéndez

El que estem denunciant i proposant és el mateix que estem proposant i denunciant amb tots els altres equipaments de la ciutat


El PSC també proposa crear punts d'accés als serveis bibliotecaris als centres cívics o casals de tots els districtes.

Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha contestat que els plans socialistes surten d'un estudi que va encarregar el ple de l'Ajuntament sobre la necessitat de places de biblioteca de la ciutat. Segons Recoder, l'únic que ha fet el PSC és apropiar-se del projecte:

Lluís Recoder

Tots els grups municipals són coneixedors d'aquest estudi. El PSC s'ha avançat en la presentació, jo no ho faria, però tampoc em sorprèn el que ha fet el senyor Menéndez


Recordem que el ple d'octubre, a proposta d'ERC ja es va aprovar per unanimitat la construcció d'una segona Biblioteca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.