El PSC promet que si guanya les eleccions l'Hospital General s'integrarà a la sanitat pública


  • Comparteix:

El PSC promet que si guanya les eleccions, l'Hospital General de Catalunya entrarà a formar part de la Xarxa Pública d'Hospitals (XHUP) i que les embarassades santcugatenques podran donar a llum a la ciutat. Durant la presentació del seu eix programàtic dedicat a la família, els socialistes han carregat contra l'equip de govern assegurant que en 16 anys només han estat capaços de construir dues escoles bressol.

El PSC creu que la família necessita, més que ningú, el suport de l'administració per garantir el correcte desenvolupament dels nens, dels joves i de la gent gran. En aquest sentit, proposa l'augment dels serveis, com ara la construcció de pisos tutelats per gent gran, centres de dia, la potenciació del transport públic i un augment de la plantilla de la Policia Local en 35 nous agents.

Però els socialistes creuen que una de les prioritats passa per aconseguir que les embarassades santcugatenques puguin donar a llum a la ciutat i garanteix que si governen la ciutat, s'arribarà a un acord perquè l'Hospital General de Catalunya passi a formar part de la Xarxa d'Hospitals d'Utilització Pública. L'alcaldable, Jordi Menéndez, ho ha raonat amb els següents arguments.

Jordi Menéndez

L'acumulació de població justifica sobradament la integració de l'Hospital General a la xarxa pública


Una altra dels compromisos és la construcció de cinc noves escoles bressol. Jordi Menéndez recorda que -tot i que l'equip de govern fa esforços per anunciar que Sant Cugat és la tercera ciutat de Catalunya en escoles bressol- quatre de les sis que hi ha actualment, van ser construïdes ara fa 16 anys pel primer govern democràtic encapçalat pel socialista Àngel Casas.

Jordi Menéndez

Han hagut de passa setze anys perquè CiU fes dues noves escoles bressol a la ciutat


L'acompliment d'aquests compromisos passa, segons el PSC, per la victòria socialista en les eleccions al Parlament ja que amb un govern d'esquerres, assegura, l'atenció a la família està garantida. El PSC creu que els resultats de 23 anys de govern de CIU a la Generalitat són, en matèria d'atenció a la família, pobres i insuficients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.