Montse Turu presenta la seva llista electoral a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Montse Turu a l'acte de presentació de la seva llista electoral

Montse Turu a l'acte de presentació de la seva llista electoral

Participació i transparència en la gestió són els dos eixos principals de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, que encapçala la independent Montse Turu. La candidatura unitària de les esquerres s'ha marcat com a objectiu si guanya les eleccions ampliar el marc competencial de l'Entitat Municipal Descentralitzada.

Montse Turu encapçala una candidatura que es completa amb Josep Lluís Soler per Esquerra Republicana, Josep Casadellà per Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida, Marta Sesé pel Partit dels Socialistes, i Joan Gómez de la Tia per Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix. L'objectiu de Turu és gestionar de forma eficaç l'EMD, fent especial atenció als processos de participació ciutadana i a la transparència. Segons Turu, perquè un poble de prop de 7.000 habitants com Valldoreix es pugui desenvolupar plenament, cal ampliar el marc competencial de l'Entitat Municipal Descentralitzada.

Montse Turu

Volem exhaurir el marc competencial que té l'Entitat Municipal Descentralitzada


Montse Turu vol que l'EMD de Valldoreix no estigui subordinada a l'ajuntament de Sant Cugat, i per això ha proposat crear noves fòrmules de cooperació entre les dues administracions.

El programa electoral de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix estarà enllestit en un termini d'uns 20 dies, i inclourà un projecte d'elaboració participativa dels pressupostos de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.