El nombre d'electors amb dret a vot a Sant Cugat augmenta en 4.500 persones


  • Comparteix:

Uns 4.500 nous ciutadans podran votar per primera vegada a la ciutat, el que representa un creixement de la base d'electors del 10 i mig per cent . En total 48.300 santcugatencs podran exercir el seu dret a vot el 25 de maig. Des d'aquesta setmana l'Oficina d'Atenció al Ciutadà exposa les llistes del cens electoral perquè es puguin comprovar les dades i fer reclamacions si s'escau.

Aquest creixement és, però, molt inferior al que es va registrar a les últimes municipals. A les passades eleccions el cens santcugatenc va créixer un 27 per cent, amb més de 9.000 nous electors.

Des d'aquest dilluns i durant una setmana, l'oficina d'Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l'Ajuntament, exposa aquests dies les llistes del cens electoral. És important que tots els ciutadans s'assegurin que les seves dades són correctes. Recordem que per poder emetre el vot s'ha d'estar censat a la ciutat i, en cas de pertànyer a un altre país de la Unió Europea o a Noruega, cal haver manifestat la seva intenció de votar. Ho explica Joan Recasens, tinent d'alcalde de Presidència.

Joan Recasens

Els residents de la UE i de Noruega han de sol·licitar votar aquí


Les persones que volen votar per correu, han de demanar-ho a les oficines de correus abans del 15 de maig, i un cop hagin rebut el certificat de la Junta Electoral, han d'emetre el vot abans del dia 21.

De les 48.378 persones amb dret a vot, uns 660 provenen de països de la Unió Europea o de Noruega. La participació a les últimes eleccions municipals va ser del 54,2 per cent, amb més de 23.000 vots vàlids.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.