El PSC assegura que si governa comprometrà la Generalitat a assumir el cost de la protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez

El PSC es compromet a arrancar un compromís de la Generalitat perquè la factura econòmica per declarar Torre Negra com espai rural no la pagui només de la ciutat. En la presentació del seu eix sobre l'entorn natural, els socialistes també han promès reprendre la confecció de l'Agenda 21 per fer-ne una autèntica eina de participació ciutadana i no pas un miratge com asseguren està fent l'equip de govern.

L'alcaldable socialista Jordi Menéndez ha volgut subratllar, una vegada més, el seu compromís en la defensa i la protecció de Torre Negra, assegurant que tenen el compromís del presidenciable socialista a la Generalitat perquè ajudi a pagar la factura que costarà declarar Torre Negra com a parc rural.

Jordi Menéndez

La factura de Torre Negra l'hem de sostenir des del municipi, naturalment, per també des de les altres administracions


Els socialistes asseguren, a més, que el procés de confecció de l'Agenda 21 que està duent a terme l'equip de govern no és més que política d'aparador. El PSC creu que no és admissible que els ciutadans només puguin escoltar les propostes sense poder exercir, veritablement, una política participativa. Jordi Menéndez es compromet a reiniciar l'Agenda i comptar, de manera decidida, amb la participació de la gent:

Jordi Menéndez

Si la percepció és que l'Agenda 21 és un espai perquè l'Ajuntament expliqui el seu punt de vista, està clar que això no és suficient


Entre d'altres accions proposen racionalitzar el consum d'aigua i d'electricitat a l'Ajuntament i tots els edificis municipals; aturar la construcció de més zones verdes a la ciutat per frenar la despesa d'aigua, i potenciar el transport públic.

El PSC també s'ha compromès a impulsar decididament els carrils-bici de la ciutat i fer uns aparcaments a les estacions de ferrocarrils on deixar la bicicleta i els efectes personals. Jordi Menéndez creu que els carrils-bici que està fent l'equip de govern són un nyap i que, en alguns casos, poden posar en perill la seguretat dels vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.