Pantaleón de Miguel (UNIS) presenta la seva candidatura a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Pataleón de Miguel en l'acte de presentació de la seva candidatura

Pataleón de Miguel en l'acte de presentació de la seva candidatura

Una administració correcta i transparent dels pressupostos i la revitalització dels serveis del districte són algunes de les propostes del candidat d'UNIS a l'EMD de Valldoreix, Pantaleón de Miguel. El candidat critica la mala gestió urbanística del districte i vol promoure la participació ciutadana en la gestió de l'entitat.

Pantaleón de Miguel demana una política d'urbanisme orientada a mantenir el tipus d'edificis residencials propis del districte i proposa la construcció d'aparcaments, carrils bici i un sistema de circunval·lació de sentit únic que afavoreixi la mobilitat a les rotondes.
El candidat independent afirma que la política d'urbanisme aplicada fins ara no respecta el tarannà de Valldoreix:

Pantaleón de Miguel

Valldroeix és una urbanització i s'ha de mantenir l'urbanisme de torres unifamiliars


Un altre dels eixos del programa d'UNIS posa de relleu la necessitat de negociar i gestionar els pressupostos de forma correcta i amb transparència. Per això proposa la figura d'una auditoria anual de comptes que controli les partides i també promou la participació dels ciutadans en l'administració de l'entitat a través de la creació de consells sectorials. El candidat d'UNIS afirma que des de l'EMD no es defensen prou els pressupostos destinats a Valldoreix:

Pantaleón de Miguel

Cada any retallarè el pressupost 40 ó 50 milions de pessetes


Des d'UNIS també es proposa una defensa més activa del medi ambient a través de la protecció dels boscos, el control i neteja dels abocaments i la supressió de líneas d'alta tensió en zones habitades o de reserva forestal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.