ERC manifesta la seva satisfacció per la conversió de Torre Negra en sòl no urbanitzable


  • Comparteix:

Alhora que mostrava la seva satisfacció per Torre Negra, ERC ha denunciat que les rases obertes als carrers de Mira-sol ha fet caure arbres

Alhora que mostrava la seva satisfacció per Torre Negra, ERC ha denunciat que les rases obertes als carrers de Mira-sol ha fet caure arbres

Esquerra Republicana de Catalunya s'ha felicitat per la conversió de l'espai de Torre Negra en sòl no urbanitzable. La formació política s'ha compromès a lluitar per la protecció de tots els espais verds de la ciutat si entra a formar part de l'equip de govern.

La formació republicana considera que la resolució de la Comissió d'Urbanisme de Catalunya marca un pas històric per Torre Negra i gairebé definitiu. L'alcaldable d'ERC, Eduard Pomar, ha destacat però, que abans de definir el parc rural, l'Ajuntament ha d'impulsar un Pla d'Usos del Parc. D'altra banda, Pomar s'ha compromès a traslladar l'exemple de Torre Negra a altres espais verds de la ciutat i per això proposa elaborar un Pla d'Espais Naturals al Municipi.

Eduard Pomar

Pràcticament la meitat del municipi està enclavat en zones verdes i per tant és important lluitar per la seva protecció


D'altra banda, ERC ha volgut denunciar la situació de l'arbrat a Mira-sol. Segons el partit, la urbanització dels carrers del districte vulnera les ordenances municipals a l'hora de fer les rases del terra perquè s'estan fent a menys d'un metre de l'arbre i en època de floració. Tot això està provocant que es malmetin greument les arrels i ja s'han caigut alguns arbres. Segon Jaume Massanés, veí de Mira-sol i militant d'ERC, poden haver-hi conseqüències pitjors.

Jaume Massanés

Hi ha casos en què la rasa s'ha obert quatre cops diferents i tot això ha malmès les arrels


Jaume Massanés ha anunciat que els veïns de Mira-sol estudien la possibilitat de presentar una queixa al síndic de Greuges sobre l'execució de les obres al districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.