ICV gastarà 15.000 euros en la campanya electoral de les municipals


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya Verds ha anunciat que té previst gastar-se uns 15.000 euros durant la campanya electoral i convida la resta de formacions que facin públiques les seves previsions com a mostra de la voluntat d'instaurar la transparència financera en els partits. Els ecosocialistes, a més, es comprometen, a revisar, al final de la campanya, els comptes i veure si la despesa ha sobrepassat les previsions.

Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa allarguen la mà a la resta de formacions perquè facin un gest i diguin públicament quant pensen gastar-se en propaganda electoral. L'alcaldable ecosocialista ha estat el primer en fer aquest pas i ha anunciat que la despesa es pot situar en els 15.000 euros. Xavier Boix espera de la resta de formacions el mateix gest:

Xavier Boix

Convidem la resta de partits a dir també que és el que es gastaran


Iniciativa, a més, es compromet que després del 25 de maig revisaran els comptes per veure si la despesa real s'ha ajustat a les previsions o, per contra, s'ha sobrepassat. Segons Boix, és la millor manera d'instaurar la transparència en els partits i aconseguir, així, la confiança dels electors.

D'altra banda, els ecosocialistes han aprofitat per demanar, una vegada més, a l'alcalde que trenqui el pacte de govern que manté amb el PP. Xavier Boix considera la manca de resposta de Lluís Recoder com una falta de respecte cap a la seva formació:

Xavier Boix

Pensem que és una falta de respecte al grup municipal d'ICV no respondre a aquesta proposta del nostre grup


Recordem que Iniciativa va ser la primera força política en demanar el trencament del pacte de govern municipal entre CIU i PP, que poc després va rebre el suport també del PSC. Convergència i Unió, però, ja va contestar, dient que aquestes mateixes formacions mantenen pactes amb el PP en d'altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.