UNIS promet dotar de més poder els consells de districtes


  • Comparteix:

L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana

L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana

La Unió d'Independents de Sant Cugat redefinirà, si guanya les eleccions, els Consells de Districte, per atorgar-los més poder. UNIS també proposa augmentar la seva dotació econòmica per compensar el deute històric, que al seu parer, hi ha amb els districtes.

Segons UNIS, els Consells de Districte no tenen ni veu ni vot. Al seu parer, els seus membres haurien de ser escollits democràticament entre els propis veïns i haurien de prendre decisions vinculants. Segons l'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana, la millor forma d'equiparar els ciutadans dels districtes amb els del centre és dotar-los d'un pressupost en funció de les seves necessitats.

Miquel Quintana

Cal destinar als districtes el pressupost necessari per intentar equiparar-los a la resta del municipi


Segons Quintana els districtes pateixen un endarreriment en relació al centre de la ciutat pel que fa a serveis. Per pal·liar aquesta situació, l'alcaldable proposa que cada districte tingui una dotació fixa de policia de barri i brigades pròpies per la neteja i les obres i serveis. Un altre dels punts cabdals és la modificació de la taxa de les polèmiques contribucions especials. Segons Miquel Quintana, no es tracta de definir una xifra estàndard sinó d'adaptar-la a les possibilitats de cada ciutadà.

Miquel Quintana

A Sant Cugat hi ha moltes famílies i en funció de la seva capactat d'ingressos han de contribuir a finançar el conjunt de la ciutat


Des d'UNIS es recalca que és el moment de resoldre les demandes històriques que arrosseguen els districtes i que estaran disposats a treballar de valent per tirar-les endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.