Recoder es reuneix amb els alcaldables de CiU a Terrassa, Rubí i Manresa


  • Comparteix:

El candidat de Convergència i Unió Lluís Recoder s'ha reunit amb els alcaldables per la federació nacionalista a Terrassa, Rubí i Manresa per tal de buscar estratègies que facin d'aquest eix, la cruïlla entre la Catalunya metropolitana i la Catalunya interior. Entre d'altres temes, s'ha parlat de la necessitat d'augmentar les infraestructures per tal d'afavorir el desenvolupament econòmic de les empreses situades en l'àmbit d'aquestes quatre ciutats.

Lluís Recoder i els alcaldables per Convergència i Unió a Rubí, Terrassa i Manresa estan convençuts que cal potenciar l'eix que conecta Barcelona i la Catalunya interior aprofitant les possibilitats que suposarà el Quart Cinturó pel desenvolupament econòmic.

Segons l'alcaldable per la federació, cal potenciar aquest eix donada l'elevada activitat econòmica i la diversificació d'empreses existent:

Lluís Recoder

Aquest és un eix de comunicació molt potent perquè al seu voltant hi ha una important activitat econòmica


Segons Recoder aquest eix ha de rebre l'impuls necessari, a l'igual que s'està fent amb una altre eix que concentra gran activitat econòmica, sobretot d'empreses relacionades amb l'alta tecnologia, com és el de la B-30. L'alcaldable de CIU creu que cal saber treure profit de l'estratègic emplaçament geogràfic de Sant Cugat:

Lluís Recoder

Hi ha elements molt significatius a tenir en compte com el transport de persones i mercaderies


La reunió, que s'ha fet a Terrassa, ha reunit Recoder amb Josep Rull, Xavier Reinaldos i Josep Vives



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.