El PSC creu que el POEC ha d'ajudar a planificar els eixos comercials de la ciutat


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez

El PSC creu que el desenvolupament del comerç local passa per la posada en marxa, de manera immediata, del POEC, el Pla d'Orientació d'Equipaments Comercials, que ha de planificar la implantació de nous establiments i la creació de nous eixos comercials. Els socialistes asseguren, a més, que la bona marxa del comerç passa també per augmentar la dotació en aparcaments i agents de la Policia Local.

El grup dels socialistes està convençut que la bona salut del comerç local és fonamental per fer de Sant Cugat una ciutat viva. Ara bé, el PSC creu que perquè el comerç tiri endavant cal la instauració d'un entorn favorable que passaria per millorar l'accessibilitat - tant amb transport públic com privat-, augmentar la neteja i també la sensació de seguretat dels comerciants amb un increment d'agents de la policia municipal.

El POEC, però, ha de ser el gran instrument que permeti regular l'activitat econòmica de la ciutat. Aquest document, segons els socialistes, és el full de ruta que ha de regular la implantació de nous establiments, concretant-ne els sectors i la seva ubicació. Segons el regidor socialista Ramon Palacio, el Pla d'Orientació d'Equipaments Comercials està avui encara pendent després d'haver-se aprovat en el ple municipal:

Ramon Palacio

Com més triguem, menys servirà. EL POEC ha de definir ordenances per pemtre que el nou creixement tant al centre històric com als barris sigui planificat.


L'alcaldable socialista aposta per una ciutat que faci compatible l'ús per als vianants però també pels comerciants. Segons Jordi Menéndez, amb la vianantització, l'equip de govern ha començat la casa per la teulada:

Jordi Menéndez

Parlar de facilitats vol dir parlar d'accessibilitat, aparcaments i compatibilitat entre usos comercials i vianants.


Aquestes propostes les ha fet arribar el PSC a un grup de comerciants reunits a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.