El PP presenta una llista electoral amb quinze cares noves


  • Comparteix:

Empresaris, gent dels districtes i persones vinculades a moviments veïnals són els integrants de la llista electoral del Partit Popular. La cap de llista, Berta Rodríguez, considera que el seu equip, que incorpora 15 persones noves, configura la llista més representativa que ha tingut mai el PP de Sant Cugat.

Vuit dones i 17 homes integren la llista electoral del PP, que arriba amb una important renovació. L'empresari Rafael Enríquez, retorna al partit ocupant el número 2; l'actual regidor d'esports, Alfredo Bergua, està al número 3, i els veïns Purificación Moreno i Miguel López, van al 4 i al 5.

El partit dóna veu a membres de les Noves Generacions, com la presidenta Eva Mas i la secretària, Laura Mateo, que van al lloc 8 i 10. La resta de membres són persones vinculades a entitats veïnals i procedents de districtes. Uns factors determinants a l'hora de configurar la llista, segons ha explicat l'alcaldable Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Sant Cugat no és tan sols el nucli urbà sinó que també són els districtes


Comerciants, empresaris, advocats, membres d'entitats veïnals i associacions estan presents en aquesta llista, que segon el president del Comitè Electoral, Alfredo Bergua, és la millor que s'ha presentat mai a Sant Cugat:

Alfred Bergua

És la millor llista que hem pogut presentar en la història del PP a Sant Cugat


La llista, que té una mitja d'edat de 40 anys, la tanquen l'actual regidor de Descentralització, Jaume Tarragó, i el president honorífic del partit, Francesc Llatjós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.