El PSC se suma a les acusacions d'apropiació unilaretal de CiU de la protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

El Partit dels Socialistes s'ha afegit al comunicat de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra perquè consideren que Convergència i Unió s'ha apropiat del mèrit d'haver salvat Torre Negra. Segons el PSC, es tracta d'un acte propagandístic que vol amagar els errors de CiU en matèria de protecció de l'entorn natural.

El PSC també ha recordat que la modificació del Pla General Metropolità es va decidir durant l'anterior mandat municipal i que durant 4 anys s'ha tornat a tramitar allò que ja s'havia aprovat i que la Generalitat havia bloquejat. A més, segons l'alcaldable, Jordi Menéndez, durant els 16 anys de govern de CiU, s'han adoptat decisions molt perjudicials per a la preservació de Collserola.

Jordi Menéndez

Mentre amb una mà CiU protegeix Torre Negra, juntament amb tots els altres, amb l'altra mà urbanitza Can Trabal, Costa del Golf i Can Busquets


El PSC s'ha afegit a la demanda de la Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola perquè Convergència i Unió retiri les banderoles encara que dubten que la formació ho faci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.