CiU promet que un 7% dels sancugatencs viurà el 2005 en un pis de promoció pública


  • Comparteix:

En l'horitzó del 2005, Convergència i Unió haurà finalitzat la construcció de 1.661 pisos de Promusa de manera que es convertirà en la ciutat de Catalunya que més habitatge públic haurà posat en el mercat. A més, la federació nacionalista s'ha marcat com a objectiu ampliar, en el proper mandat, els equipaments per a joves i en aquest sentit ha anunciat la construcció d'una sala de concerts a Can Magí i la potenciació del campus universitari de Sant Cugat.

Convergència i Unió ha començat a posar els fonaments per la construcció en els proper quatre anys de 950 pisos de promoció pública, de manera que al 2005, un 7'1% de la població de Sant Cugat viurà en un pis de Promusa. Recoder ha destacat que, mentre d'altres partits fan volar coloms, CIU ja ha planificat les futures promocions que es repartiran entre el centre i els districtes:

Lluís Recoder

Ni ara ni el 2005 cap ciutat de Catalunya podrà dir que un 7% de la població viu en un habitatge públic. És un fet exepcional.


D'aquests pisos, 612 seran de propietat i la resta, 338, seran de lloguer, tot i que gràcies a la modificació feta en el PGM es podran edificar pisos de lloguer en terrenys destinats fins ara a equipaments, en funció de la demanda.

D'altra banda, CIU ha anunciat la creació d'una sala polivalent a Can Magí perquè els joves de Sant Cugat puguin celebrar-hi concerts i actuacions. Recoder vol que els joves trobin espais a la ciutat on poder desenvolupar les seves activitats i, en aquest sentit, ha enumerat la Masia de Torreblanca, que co-gestionaran els propis jovent o el programa de 'La Nit més jove':

Lluís Recoder

L'espai de Can Magí forma part d'un projecte de potenciació de l'oci nocturn a la nostra ciutat promogut per l'Ajuntament.


Un altre dels eixos de la federació passa per potenciar el Campus Universitari de la ciutat i estrènyer els vincles entre ciutat i universitat. Entre d'altres mesures, es construirà una residència d'estudiants que aculli els universitaris de fora de la ciutat que estudïen a les nostres facultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.