Els ciutadans confeccionen les banderoles electorals d'Una Altra Democràcia És Possible


  • Comparteix:

Fomentar la participació política de la ciutadania és el que perseguia el taller de banderoles organitzat pel partit Una Altra Democràcia És Possible (UADEP) a la plaça d'Octavià. Amb aquesta activitat, UADEP pretenia desmarcar-se de les tradicionals pancartes dels partits convencionals.

En total s'han confeccionat unes 60 banderoles que es col·locaran als espais de propaganda electoral de què disposa la UADEP. Maria Martínez, membre d'UADEP, ha explicat que la seva intenció no és representar ningú, sinó que els propis ciutadans expressin les seves propostes.

Maria Martínez



Una Altra Democràcia És Possible organitzarà demà dimarts a la Casa de Cultura una xerrada sobre participació ciutadana, on participaran els membres de la llista i personalitats com Arcadi Oliveres. El debat estarà obert a la participació de tots els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.