CIU aposta per la renovació i incorpora 35 membres de la JNC al conjunt de la comarca


  • Comparteix:

Presentació dels regidorables de la JNC a la Plaça de l'Om

Presentació dels regidorables de la JNC a la Plaça de l'Om

CIU incorpora 35 membres de la JNC a les llistes electorals al conjunt del Vallés Occidental, el que es tradueix en l'aplicació de polítiques progressistes en matèria d'habitatge, promoció de l'esport i respecte a l'entorn. L'alcaldable de la federació, -durant la presentació dels regidorables- ha lloat el seu compromís per treballar pel país.

Convergència i Unió presenta, en aquestes eleccions, més membres que mai de la JNC, el que demostra l'aposta de la federació nacionalista per les generacions més joves, amb empenta i Il·lusió, i ganes de treballar pels seus municipis.

Durant la presentació dels 35 regidorables procedents de la Juventut Nacionalista al conjunt de la comarca, l'alcaldable, i també exsecretari general de la JNC, Lluís Recoder, ha destacat l'aposta dels més joves per lluitar pel progrés de les seves ciutats, i per extensió, pel país:

Lluís Recoder

A la comarca hi ha molta gent jove que han donat el pas de comprometre's amb les llistes electorals. Els joves tenen l'empenta i ila il·lusió i es pot complementar amb l'experiència dels grans que tenen al costat.


Recoder ha desgranat les polítiques progressistes aplicades en aquest mandat a Sant Cugat i les ha comparat a la d'altres municipis que, governats per forces que es volen anomenar progressistes, apliquen, en canvi, polítiques regressives. Sense anar més lluny ha posat d'exemple la preservació de Torre Negra que s'ha impulsat des de la ciutat, mentre que des de Barcelona, el govern encapçalat pel PSC, ha deixat urbanitzar a Torre Vilana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.