ICV-EUiA es proposa construir 1.000 habitatges en el pròxim mandat


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Xavier Boix

Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa vol construir 1.000 habitatges de promoció pública durant el proper mandat, dels quals 500 haurien de ser de lloguer. L'alcaldable de la formació, Xavier Boix, ha criticat la política d'habitatge de l'equip de govern i s'ha mostrat sorprès per la proposta del PP de construir 700 pisos públics de lloguer.

Boix ha dit que durant l'actual mandat l'equip de govern no ha entregat cap pis de promoció pública, tot i que té previst atorgar 143 habitatges l'any vinent. Segons el cap de llista d'Iniciativa, un nou govern d'esquerres posaria en pràctica una millor política d'habitatge públic.

Xavier Boix

En aquests quatre anys l'equip de govern no ha lliurat de moment ni un sol pis de Promusa


Boix s'ha mostrat sorprès pel fet que el PP ha estat l'únic partit que ha promès una oferta d'habitatge públic de lloguer superior a la d'Iniciativa.

Xavier Boix

Fins aquesta setmana nosaltres erem els que haviem fet la proposta de pisos de lloguer més agosarada


Els mil habitatges de promoció pública que promet Iniciativa s'haurien de construir a partir de la requalificació de sòl d'equipaments i dels terrenys municipals procedents de les zones de nou creixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.