CiU tornarà a ser la força més votada el 25-M; segons un sondeig de Vox Publica


Temes relacionats

Els candidats a l'alcaldia de la ciutat fan valoracions diferents del sondeig de Vox Publica (13/mai/03)


  • Comparteix:

Segons el sondeig encarregat per 'El Periódico' no hi haurà canvis importants al ple municipal

Segons el sondeig encarregat per 'El Periódico' no hi haurà canvis importants al ple municipal

Segons un sondeig electoral de Vox Publica, que publica avui El Periódico, Convergència i Unió seria la força més votada a Sant Cugat a les properes eleccions i podria continuar governant en minoria. Segons aquesta enquesta, Esquerra Republicana i Iniciativa per Catalunya-Verds podrien aconseguir un regidor més, mentre que PSC i PP en podrien perdre un.

El sondeig apunta uns resultats molt similars als de fa 4 anys, amb lleugeres pujades de CiU i d'ERC, i petites oscil·lacions per la resta de grups. Tot i que les variacions dels vots no són molt significatives, el repartiment de regidors segons la llei d'Hondt faria possible tant un govern a l'entorn de CiU, com un pacte de tots els partits d'esquerra.

L'enquesta també valora altres aspectes, com l'acció de govern municipal. Segons aquestes dades, els santcugatencs posen una nota de 6,4 sobre un total de 10 punts. Només un 12 i mig per cent dels ciutadans suspenen l'Ajuntament, i la majoria, un 39 per cent dels enquestats, posa un notable.

Els polítics millor valorats són, per aquest ordre, els candidats de CiU, PSC, Esquerra, IC-V i Partit Popular.

El sondeig, que publica avui el Periódico, es va fer els dos dies abans que comencés la campanya electoral, amb una mostra de 502 enquestes i té un nivell d'error de més/menys 4,5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.