ICV-EUiA acusa Recoder d'incoherent per oferir un pacte a ERC desprès de governar amb el PP


  • Comparteix:

ICV-EUiA acusa CiU de falta de coherència per haver ofert un pacte de govern a ERC després d'haver governat amb el PP durant l'últim mandat. La formació aposta per un pacte de progrés primordialment d'esquerres on els ecosocialistes garantiran la sensibilitat ecològica i de sostenibilitat social.

El grup ecosocialista acusa CIU de no apostar per un model concret de ciutat quan ofereix pactes als partits d'esquerres i de dretes. L'alcaldable d'IC-V, Xavier Boix, també qualifica d'equidistant i oportunista la política d'ERC:

Xavier Boix

En política municipal hi ha models de dreta i models d'esquerra


ICV-EuiA aposta per un pacte de progrés que sigui primordialment d'esquerres on la formació aporti la sensibilitat ecològica i social necessàries. Xavier Boix:

Xavier Boix

Nosaltres creiem que és important que el PSC no estigui sol en la gestió de govern i creiem que és important que Iniciativa hi sigui en el govern municipal


Tot i així, Boix també ha lamentat que el PSC posi més interès en guanyar vots a ciutats on actualment governen els eco-socialistes que a les poblacions on governa CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.