La protecció de la natura és un dels eixos principals del programa electoral d'ERC


  • Comparteix:

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

La protecció de la natura, la revisió dels costos d'urbanització i la modificació del Consell de Districte són els eixos principals del programa d'Esquerra Republicana de Catalunya per La Floresta. La formació ha presentat aquestes propostes en un col·loqui al centre social i sanitari del districte.

ERC considera que La Floresta ha de preservar la seva peculiaritat com a únic districte de Sant Cugat que es troba enclavat en l'entorn natural de Collserola. És per això que la formació aposta per una urbanització del districte on es segueixin uns criteris respectuosos amb el medi ambient i el paisatge. En temes urbanístics, ERC també aposta per revisar el cost de la urbanització i de les contribucions especials perquè al seu parer s'han encarit molt. A més, segons Eduard Pomar, alcaldable del partit, és important promoure habitatge de protecció oficial.

Eduard Pomar

Volem que es facin habitatges de protecció oficial a la Floresta


Una altra de les prioritats és la modificació dels consells de districte per tal que els veïns tinguin més poder de decisió. En temes de participació, Eduard Pomar també ha recalcat la seva intenció de donar un nou impuls al Pla Director de la Floresta. Pomar ha recordat que ERC va mostrar les seves discrepàncies respecte a l'execució dels canvis del Pla General Metropolità.

Eduard Pomar

Demanem una revisió de la modificació del PGM que estigui consesuada amb els veïns


Finalment, i referint-se als serveis del districte, Pomar ha destacat, entre d'altres, la necessitat de trobar una nova oficina de correus, crear una policia de barri i construir un auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.