El candidat del PSC a l'alcaldia està convençut que podrà governar amb ICV-EUiA i ERC


  • Comparteix:

El candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez

El candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, s'ha mostrat convençut que el 25 de maig aconseguiran donar un tomb electoral i formar un govern d'esquerres. Menéndez ha remarcat que el seu partit incidirà en les polítiques d'habitatge per resoldre el que, entén, s'ha convertit en la primera preocupació dels ciutadans.

L'alcaldable socialista ha continuat aquest matí el seu treball de carrer per parlar amb els ciutadans per escoltar les seves necessitats i informar-los de les propostes del seu partit. Menéndez ha assegurat que, després d'aquest contacte directe amb els santcugatencs, pot palpar al carrer un entusiasme cap al PSC i la possibilitat de comptar amb un nou govern municipal:

Jordi Menéndez

Donarem el tomb i farem possible un govern del PSC amb ICV i ERC, evintant així un altre mandat de CiU amb el PP


Però, segons ha explicat Menéndez, la primera preocupació que li transmeten els ciutadans és el problema de l'accés a l'habitatge. L'alcaldable socialista ha refermat el seu compromís de corregir el dèficit que pateix actualment Sant Cugat, fent una autèntica política que promogui vivendes de protecció oficial.

Jordi Menéndez

M'agradaria seguir les passes de Barcelona pel que fa a la construcció de pisos de protecció oficial


Menéndez ha passejat aquest matí pel mercadal, i ha recollit també el desig dels ciutadans perquè el mercat ambulant torni a la plaça d'Octavià i Pere San, de manera que també es dinamitzi el comerç local i, especialment, l'activitat del Mercat Municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.