Recoder demana a l'electorat evitar un govern del PSC que dilueixi Sant Cugat dins l'Àrea Metropolitana


  • Comparteix:

Un miler de persones van assistir a l'acte electoral de CiU a la Masia Can Magí

Un miler de persones van assistir a l'acte electoral de CiU a la Masia Can Magí

Més d'un miler de persones aclamen Lluís Recoder com a candidat a la reelecció a l'alcaldia de Sant Cugat. L'alcaldable de la federació nacionalista demana al seu electorat que es mobilitzi el dia 25 per aturar els peus a les ànsies socialistes d'engolir tota l'Àrea Metropolitana en un massa grisa sense diferències. Recoder promet mantenir el tret diferencial de la ciutat i acabar el projectes iniciats en aquest mandat per fer de Sant Cugat, una ciutat de referència.

L'alcaldable ha explicat que compareix davant la ciutadania amb la satisfacció d'haver donat un tomb a la ciutat i d'haver dedicat un, i cada un, dels seus esforços a millorar la qualitat de vida i mantenir la identitat pròpia de la ciutat.
Lluís Recoder ha demanat el compromís dels ciutadans per mobilitzar l'electorat el dia 25 i lluitar contra les intencions socialistes de fagocitar tota l'Àrea Metropolitana. Recoder confessa que seran unes eleccions difícils perquè Sant Cugat s'ha convertit en el malson del PSC:

Lluís Recoder

Nosaltres som l'enemic a abatre perquè som una illa dintre d'un entorn metropolità uniforme


Companys de partit com ara Miquel Roca, Xavier Pomés, Jaume Angerri o Joaquim Triadú van voler ser al costat del candidat. La sorpresa política va ser la presència del tinent d'alcalde del PP, Martí Garcia, que enguany ha decidit no repetir a les llistes dels populars. Roca i Pomés van voler qualificar la candidatura de Recoder amb les següents paraules:

Miquel Roca i Xavier Pomés

En Lluís és un amic i un deixeble que ha superat al mestre / És un home que sap connectar amb la gent i detecta les necessitats de futur


Recoder va desgranar les seves propostes de futur i es va comprometre a seguir treballant per la modificar el PGM i fer de la ciutat un municipi diferent al pensat fa més de 25 anys.
L'acte, que va deixar en llista d'espera més de 200 persones, va acabar amb la confecció d'una gran senyera per part de tots dels 1050 assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.