Montse Turu presenta el programa de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, basat en la participació


  • Comparteix:

La Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix ha presentat el seu programa electoral, basat en la participació i la gestió eficaç i propera als ciutadans. La candidata de les esquerres a la presidència de l'EMD, Montse Turu, s'ha compromès a crear un Consell General de participació ciutadana per complementar l'acció de la Junta de Veïns.

El Consell estarà integrat per una àmplia representació de ciutadans, entitats, clubs i associacions veïnals que puguin aportar experiència i coneixements sobre els temes que afecten col·lectivament els veïns de Valldoreix. El Consell servirà, a més, per discutir els pressupostos de l'EMD. Així ho explica la cap de llista de la Candidatura de Progrés, Montse Turu.

Montse Turu

Crearem un consell general de participació ciutadana i ho farem abans d'establir els nostres pressupostos.


Una de les prioritats de Montse Turu és fer de l'EMD una administració àgil i eficaç, que solucioni els problemes dels veïns de manera ràpida i atenent a l'interès general. En aquest sentit, Turu ha anunciat la seva voluntat de crear una Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Montse Turu

Intentaré resoldre els problemes de la gent de manera immediata. Crearé una Oficina d'Atenció al Ciutadà perquè els ciutadans puguin manifestar el seu problema o preocupació.


En l'àmbit de l'urbanisme, la Candidatura de Progrés s'oposa al Pla Especial que convertirà l'entorn de la nova seu de l'EMD en una centralitat comercial i d'equipaments. La llista d'esquerres proposa potenciar la zona del Casal de Cultura amb una gran plaça cívica i la remodelació de l'actual casal per ampliar-lo i adaptar-lo a les necessitats de les entitats del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.