El PSC acusa el govern municipal de tractar els disctrictes amb 'arrogància'


  • Comparteix:

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Jordi Menéndez

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Jordi Menéndez

El PSC de Sant Cugat ha posat les polèmiques contribucions especials i el retard en la rehabilitació de les escales Tarruell de La Floresta com un exemple de l''arrogància' amb què -asseguren- l'Ajuntament ha tractat els districtes. Per la seva part, l'alcaldable del PSC a Barcelona, Joan Clos, ha reclamat la necessitat que Sant Cugat s'impliqui en el desenvolupament de la resta de ciutats de l'àrea metropolitana.

L'actual alcalde de Barcelona ha participat a un dinar popular a Les Planes, i ha anat acompanyat pel PSC local. Segons Clos, és un error que Sant Cugat s'hagi desentés de les decisions de l'àrea metropolitana, perquè les dues ciutats participen d'un projecte comú:

Joan Clos

Tenim projectes compartits molt importants, com per exemple la serra de Collserola


D'altra banda, l'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, ha criticat la política que ha seguit l'equip de govern respecte als districtes, perquè consideren que no s'escolta mai als veïns. Segons Menéndez, la urbanització de La Floresta s'ha fet sense diàleg i a corre-cuita, després de 16 anys de deixadesa del govern de CiU. Menéndez ha llançat propostes pel barri i ha anunciat que intentaran aturar algunes de les actuacions dels convergents:

Jordi Menéndez

Volem una Floresta amb més serveis, amb més atencions a les persones, i amb més serveis públic


Menéndez ha apostat per reforçar els consells de districte amb una presidència estable, capacitat de gestió i dotacions permanents pels serveis de trasnport, neteja, obres i seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.