ERC podria pactar amb CiU si els nacionalistes anuncien que en cap cas comptaran amb el PP


  • Comparteix:

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

El candidat d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, Eduard Pomar

ERC, en declaracions a aquesta emissora, obre les portes a un pacte postelectoral amb CiU amb l'únic requisit que la federació nacionalista es comprometi, ja ara, a no pactar amb el PP. L'alcaldable de la formació, a més, ha negat tenir cap mena de pacte emparaulat amb els socialistes i Iniciativa (ICV-EA).

Eduard Pomar ha estat clar en el seu missatge a Convergència i Unió: li ofereix un pacte per governar plegats amb l'única condició que CIU es desmarqui del PP i anunciï ja, ara, que no pactarà amb els populars.

Eduard Pomar

Si CiU diu que no pactarà amb el PP; ERC s'ofereix a obrir un diàleg amb CiU


Esquerra Republicana s'ha mostrat dolguda per les paraules, aquest cap de setmana, de la federació nacionalista quan va alertar els votants dels republicans que votar Eduard Pomar era entregar el vot als socialistes. Pomar ha volgut deixar molt clar que no té cap mena de compromís ni pacte, ni amb els socialistes, ni amb Iniciativa:

Eduard Pomar

ERC no té cap tipus d'acord amb el PSC


Esquerra ha aclarit que el seu únic compromís es dur a terme una acció de govern d'esquerres i nacionalista a Sant Cugat. Recordem que ja al 99 es va intentar formular un pacte CIU-ERC però l'aritmètica no possibilitava que la suma dels regidors de les dues formacions aconseguissin la majoria suficient per governar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.