El PSC proposa fer aparcaments per a bicicletes al costat de les estacions de ferrocarril


  • Comparteix:

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Jordi Menéndez

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Jordi Menéndez

El PSC proposa construir aparcaments segurs per a bicicletes al costat de les estacions de ferrocarril i revisar la mobilitat del conjunt de la ciutat amb uns carrils bici adequats. Els socialistes consideren que la solució que ha adoptat l'Ajuntament, pintant carrils sobre les voreres, és electoralista i del tot inadequada.

Des del PSC s'aposta per uns carrils bici aptes per l'esbarjo i el lleure, però especialment perquè s'utilitzin com a medi habitual de transport dins de la ciutat. Segons l'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, la "pintada electoralista" d'un carril bici sobre la vorera va en detriment dels vianants, i no dels cotxes. Segons Menéndez, aquest model es pot seguir en ciutats que ja estan fetes, però aquest no és el cas de Sant Cugat:

Jordi Menéndez

Els carrils bici no han de servir per molestar els vianants


Menéndez aposta per habilitar aparcaments segurs per les bicicletes i garantir que el carril bici no posi en perill la seguretat dels vianants ni els ciclistes.

D'altra banda, després del contacte amb els ciutadans per escoltar les seves demandes, el PSC reitera que detecten l'atenció de la sanitat pública com una de les principals preocupacions actuals. Segons Menéndez, en aquest àmbit es posa de relleu, novament, que el creixement de la ciutat no ha anat compassat de la millora dels serveis:

Jordi Menéndez

Hi ha coses que són especialment deficitàries i ara hi ha molts veïns que han de fer la rehabilitació al CAP de Valldoreix quan abans ho feien al del carrer La Mina; cosa que evidentment hem de corregir


Segons Menéndez, el seu govern pressionaria la Generalitat per aconseguir tres objectius: en primer lloc, portar totes les especialitats als dos CAPs actuals; després, engegar la construcció del tercer centre d'assistència primària. I finalment, subscriure un acord per convertir l'Hospital General de Catalunya en un centre concertat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.