CiU recorda que el PSC va intentar aconseguir l'alcaldia fa quatre anys amb el suport del PP


  • Comparteix:

Convergència i Unió lamenta que els socialistes optin per una campanya basada en desqualificacions enlloc de en propostes constructives. La federació nacionalista s'ha mostrat sorpresa pel gir donat en la campanya del PSC, enfocada ara a relacionar Convergència i el PP, i els pregunta per què demonitzen ara els populars amb qui fa quatre anys haurien pactat per aconseguir l'alcaldia de Sant Cugat.

El sotspresident de Convergència i Unió es pregunta per què els socialistes s'entesten a demonitzar ara el PP quan no els hi haurien fet pas escarafalls a comptar amb els seu vot perquè Menéndez fos alcalde fa quatre anys:

Joan Recasens

És curiós que ara el PSC intenti explicar que CiU ha governat amb el PP quan ells fa quatre anys van intentar pactar amb el PP



Joan Recasens considera que mentre la resta de forces polítiques s'esforcen en fer una campanya neta i constructiva, amb propostes per la ciutat, el PSC intenta amagar la manca de projecte amb la desqualificació cap a d'altres partits. Els cartells de les Joventuts Socialistes on s'alerta que votar Recoder és votar PP són, per Recasens, una mostra de la política 'del tot s'hi val' que apliquen els socialistes.

Joan Recasens

Nosaltres fem una campanya en positiu explicant les nostres propostes pels propers anys i per contra hi ha qui no té propostes i es dedica a desqualificar


Convergència i Unió creu que la campanya del PSC es fonamenta, bàsicament, en dues coses: a repetir eslògans buits que li dicten des del carrer Nicaragua, i en la desqualificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.