El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, visita Sant Cugat per donar suport a Lluís Recoder


  • Comparteix:

El candidat de CiU a l'alcaldia de la ciutat, Lluís Recoder, ha passejat per Sant Cugat amb Duran i Lleida

El candidat de CiU a l'alcaldia de la ciutat, Lluís Recoder, ha passejat per Sant Cugat amb Duran i Lleida

El secretari general de Convergència i Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, està convençut que el salt endavant fet per Sant Cugat en els últims quatre anys és el millor aval de la candidatura de Lluís Recoder a l'alcaldia. Duran i Lleida - que ha acompanyat l'alcaldable en una passejada per la ciutat - ha posat Sant Cugat com a referent de ciutat preocupada per la qualitat de l'ensenyament, tant públic com privat.

A la recta final de la campanya electoral, el secretari general de Convergència i Unió ha volgut conèixer de primera mà els canvis experimentats per Sant Cugat en els últims quatre anys. Duran i Lleida està convençut que la feina feta és la millor garantia del projecte de futur de la federació per la ciutat.
En aquest sentit, ha lloat l'impuls de l'Ajuntament per dotar la ciutat de 6 escoles bressol i fer un esforç innegable per posar al dia la ciutat en infraestructures educatives:

Josep Antoni Duran Lleida

Només visitant Sant Cugat un s'adona de la profunda transformació que hi hagut en aquesta ciutat


De passeig pel mercadal dels dijous, i posteriorment pel Mercat de la Plaça Pere San, l'alcaldable ha explicat que la campanya de la federació s'ha centrat en explicar els projectes ja executats i les propostes pels propers quatre anys. Per Lluís Recoder, el ciutadà sabrà valorar la feina feta:

Lluís Recoder

La gent és conscient de l'esforç que ha fet el govern municipal per millorar la ciutat


Sobre les declaracions dels socialistes afirmant que votar CIU és entregar la clau dels ajuntaments al PP, Duran i Lleida ha recriminat al PSC que ataqui la federació quan socialistes i populars voten junts a Madrid i fan front comú en qüestions com ara que Catalunya no sigui una circumscripció electoral europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.