ERC assegura que no té res a veure amb el trencament de banderoles electorals del PP


Temes relacionats

El PP denuncia el número dos de la llista d'ERC per malmetre presumptament cartells de Berta Rodríguez (23/mai/03)

La presidenta del PP de Barcelona critica les accions d'ERC contra el seu partit (23/mai/03)


  • Comparteix:

L'alcaldable d'Esquerra Republicana, Eduard Pomar, ha desmentit que el seu partit ni cap dels seus membres tinguin qualsevol relació amb els fets que denuncia el PP. Pomar assegura que ERC ha fet una campanya neta en tot moment i que les acusacions del PP obeeixen a la seva inseguretat de cara a les eleccions.

L'alcaldable ha aclarit que la nit dels fets, Toni Ramon, es trobava a la seu del partit. Segons Eduard Pomar, aquest és un fet més de la campanya en contra de l'independentisme català que ja fa temps duu a terme el Partit Popular.

Eduard Pomar

Això respon a una campanya del PP de criminalització de l'independentisme


En contrapartida, Eduard Pomar ha explicat que ha estat el Partit Popular qui ha jugat brut durant la campanya perquè va penjar les seves banderoles a espais que estaven reservats per ERC. Pomar ha comentat que la seva formació ho va denunciar a l'Ajuntament i la brigada municipal les va haver de retirar.

Aquesta no és la primera vegada que ERC i PP entren en conflicte darrerament, ja que mentre els Estats Units actuaven militarment a l'Iraq, el PP va acusar les JERC d'haver penjat uns cartells on es titllava als regidors populars d'assassins. Després d'aquest incident, Eduard Pomar ha demanat el vot per assegurar que el PP no torni a governar a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.