Felip Puig creu que l'enquesta del CIS està 'cuinada' pel PP per desincentivar el vot cap a CIU


  • Comparteix:

Felip Puig estarà tot el dia als Quatre Cantons

Felip Puig estarà tot el dia als Quatre Cantons

Convergència i Unió dóna credibilitat zero a l'enquesta que el Centre d'Investigacions Sociològiques farà pública dijous segons la qual la federació nacionalista baixa en escons i l'aritmètica parlamentària no li permet tampoc pactar amb ERC per formar un futur govern. El número tres de les llistes al Parlament, Felip Puig, creu que darrere l'enquesta s'amaga la mà del PP per desincentivar el vot nacionalista.

Felip Puig ha aterrat a Sant Cugat per explicar, davant els comerciants, els joves i la gent gran, les propostes de la federació nacionalista per les eleccions del 16 de novembre. El número tres a les llistes ha remarcat que Convergència i Unió és l'única força capaç de garantir que la presa de desicions no es trasllada a Madrid, ja que tant PP com PSOE, en les seves èpoques de govern a l'Estat, han aplicat una política de desinversió a Catalunya. Com exemples ha posat el pas del TGV pel Vallés -encara incert- o la ronda ferroviària que a dia d'avui encara no s'ha posat en marxa.

Felip Puig també s'ha mostrat incrèdul amb les filtracions a la premsa de l'enquesta del CIS, que es farà publica dijous i en la qual es pronostica una devallada de 56 a 45 escons. Puig creu que des que governa el PP les enquestes del CIS tenen una intencionalitat marcadament antinacionalista:

Felip Puig

Sempre que hi ha eleccions el PP treu enquestes on 'sospitosament' els nacionalistes van a la baixa.


Especalment dur ha estat amb Esquerra Republicana a qui ha acusat de practicar un independentisme de 'aparador'. Puig creu que Carod Rovira s'ha acomodat en un nacionalisme iconoclasta i fins i tot grotesc:

Felip Puig

Esquerra practica un independentisme d'estètica i de retòrica. No vull un president així.


Una carpa, situada als Quatre Cantons, ha servit a CIU per donar a conèixer els candidats vallesans i les propostes de cara a les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.