Cugat.cat cobreix les eleccions en format multimèdia


  • Comparteix:

La productora Cugat.cat enceta aquest divendres la cobertura informativa de la campanya de les eleccions al Parlament espanyol aplicant, per primer cop, un format multimèdia. A banda de les tradicionals entrevistes i debats amb els candidats, la productora municipal farà un seguiment audiovisual a través del seu portal electrònic, que ofereix un apartat específic sobre els comicis generals.

Recollint el testimoni de radiosantcugat.cat, el nou portal Cugat.cat torna a oferir als internautes la possibilitat d'informar-se d'una forma exhaustiva sobre les eleccions del 9 de març. A partir d'aquest divendres, la web disposa d'una secció dedicada exclusivament als comicis amb notícies i vídeos sobre l'evolució de la campanya.

A l'apartat també s'hi pot trobar una agenda dels actes electorals i un 'diari de campanya' elaborat per les formacions polítiques que concorren als comicis. La secció també dóna als navegants la possibilitat d'enviar preguntes als candidats a través del correu eleccions@cugat.cat.

El portal difondrà, fins el dia 7 de març, els vídeos de les entrevistes als candidats i partits polítics, que també es podran escoltar al 91.5 FM a un quart de deu del matí. El coordinador de Processos Tècnics, Joanmi Fernández, explica com s'ha concebut aquest espai web.

Joanmi Fernández

L'apartat específic que vam engegar a radiosantcugat.cat va ser una experiència molt profitosa, que ens ha permès ara crear un producte més ajustat pels nostres lectors


Pel que fa als programes electorals, el 91.5 FM emetrà el dia 5 de març, a les 10 del matí, el clàssic debat amb les forces polítiques. L'espai, moderat per Anna Bernadó i realitzat per Paul Bradley, es penjarà al portal Cugat.cat el dia següent, 6 de març.

I el dia 9 , Cugat.cat i Ràdio Sant Cugat actualitzaran l'evolució de la jornada electoral, amb connexions als butlletins horaris i últimes hores. La cobertura continuarà amb l'emissió del programa especial d'eleccions que seguirà el recompte de vots i comptarà amb connexions a les seus dels partits i l'anàlisi dels experts.

La coordinadora de la campanya electoral a Cugat.cat, Sílvia González, remarca el caràcter multimèdia de la cobertura informativa de la productora.

Sílvia González

L'internauta no només podrà escollir el canal per informar-se, sinó que també podrà interactuar enviant comentaris i preguntes als candidats


El dia següent de les eleccions, Xavi Fornells realitzarà una edició especial de 'El gall del monestir' amb les valoracions dels representants polítics.

En aquesta campanya electoral, Cugat.cat ha confeccionat una cobertura informativa sense aplicar els blocs electorals, i regint-se pels criteris de noticiabilitat que marquen els professionals dels Serveis Informatius.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.