Josep Huguet confia en que ERC tornarà a ser decisiva a Madrid


  • Comparteix:

Esquerra Republicana es proposa trencar el bipartidisme de la política espanyola i tornar a ser decisiva a Madrid. Així ho ha expressat el conseller Josep Huguet en un acte electoral que ha tingut lloc aquest dissabte a Sant Cugat. El republicà ha demanat el vot de tots els catalans i ha recordat tot el que, segons ell, ERC ha aconseguit durant l'última legislatura, com l'anulació del Pla Hidrològic del PP i l'aprovació de lleis com la de dependència.

El president de la secció local d'ERC, Andreu Freixas, ha obert l'acte carregant contra PP, PSOE i CiU. Freixas ha qualificat la cap de llista per Barcelona del PP, Dolors Nadal, de 'profeta del desastre', ha comparat la cap de llista per Barcelona pel PSC, Carme Chacón, amb el personatge del 'Càndid' de Voltaire, i ha afirmat que el cap de llista per Barcelona de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, és capaç de vendre el país per un ministeri.

De la seva banda, el conseller d'Innovació, Universitats i Recerca, Josep Huguet, ha recordat tot allò que, segons ell, ERC ha aconseguit gràcies a la seva forta presència al Congrés espanyol, com la derogació del Pla Hidrològic, l'aprovació de la llei de la dependència, el matrimoni homosexual i la seguretat social pels treballadors autònoms.

Segons Josep Huguet, els catalans han d'agrair la tasca que el seu partit ha dut a terme a Madrid.

Josep Huguet

Nosaltres hem aconseguit coses molt pràctiques a favor de la terra, a favor de les classes socials més desafavorides i a favor dels drets personals.




D'aquesta manera, Huguet ha demanat el vot als electors que ara mateix no pensen votar el seu partit.

Josep Huguet

Hi ha dos tipus d'electorat. El que es planteja el famós vot útil, i el que es planteja abstenir-se, ja sigui perquè són demòcrates radicals o independentistes radicals.




L'acte ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a la Casa de Cultura i ha comptat amb la presència d'una trentena de santcugatencs.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.