CiU demana als immigrants que s'adaptin a les costums i tradicions del país


  • Comparteix:

El portaveu local de CiU, Joan Recasens, creu important que els ciutadans que vinguin a viure a Catalunya s'adaptin a les costums del país. Segons Recasens els catalans tenen l'obligació de preservar les tradicions i la llengua pròpia. D'altra banda, el portaveu de CiU a Sant Cugat considera que s'haurien de buscar mesures per fomentar la natalitat.

Durant una entrevista a Cugat.cat el portaveu local de CiU, Joan Recasens, ha demanat als immigrants que s'adaptin a les costums i tradicions catalanes i que aprenguin la llengua. Segons Recasens aquesta feina també és obligació dels catalans i ha afegit que els nouvinguts tenen tan drets com deures.

Joan Racasens

Malauradament tothom no hi cap. Nosaltres tenim l'obligació de preservar les nostres costums i llengua i hem de demanar a la gent que vingui aquí que s'adapti.


Per a Recasens un país no pot basar el seu creixement demogràfic només en la immigració. Segons el portaveu de CiU si se seguís així el país tindria 'data de caducitat'. En aquest sentit, Recasens demana un esforç al govern per fomentar la natalitat i critica que ara només es parli dels que no 'volen' tenir fills.

Joan Recasens

Un país que basa el seu creixement demogràfic en la immigració està condemanat a mort. Hem de fomentar la natalitat. Només es parla dels que no volen tenir fills.


Durant l'entrevista, Recasens ha explicat que el Quart Cinturó, ara anomenat Ronda del Vallès, no es pot fer de 'qualsevol manera' però ha insistit també en la construcció d'aquesta infraestructura viària. Per a Recasens aquesta via no entra en 'contradicció' amb la millora i ampliació de la xarxa ferroviària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.